Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Synology DiskStation DS416j 4-lemezes NAS (2×1,3 GHz CPU, 512 MB RAM)

PDFNyomtatásE-mail
Pénztárcabarát négy bővítőhelyes NAS kiszolgáló optimális teljesítménnyel

Synology® DiskStation DS414j költségvetésbarát 4-tálcás NAS kiszolgáló, különlegesen a kis irodák és az otthoni felhasználók számára tervezve, adatok hatékony kezeléséhez, védelméhez és megosztásához. Az átfogó kiegészítő alkalmazásokkal felszerelt DS414j mindent-az-egyben hálózati tárolószerverként szolgálja a szórakozást és a termelékenységet.
Az első, lebegőpontos egységgel rendelkező kétmagos CPU-val felszerelt Synology j
Az első, USB 3.0-val felszerelt Synology j
Több mint 112,28 MB/s olvasás, 80,38 MB/s írás
Csak 8,5 W HDD-hibernálás közben
Synology DiskStation Manageren fut
00183
00243
00483
0058
Leírás

Abszolút naprakész, tökéletesen modern\

A Synology egyik legrégibb ipari dizájnjának újragondolásaként, a DS414j a legújabb tárolástechnikát alkalmazza, hogy megfeleljen mind az irodai, mind pedig az otthoni felhasználók igényeinek. A DS414j a Synology j-sorozatának első tagjaként alkalmazza a kétmagos CPU-t és a SuperSpeed USB-t, és ezzel kategóriájában úttörő teljesítményt nyújt: 112,28 MB/s átlagos olvasást Windows®környezetben, és 80,38 MB/s írást.1 A beépített lebegőpontos egység javítja a fő CPU általános teljesítményét, és különösen előnyös a miniatűrfeldolgozás felgyorsításában, miáltal frissítően új élménnyé varázsolja a fényképek megtekintését. A Synology DS414j olyan titkosító motorral van felszerelve, amely leveszi a főprocesszorról a titkosítással kapcsolatos számítási feladatok terhét, így segítve a DiskStation fájlátviteli sebességének javítását. A Synology díjnyertes DSM operációs rendszerén futva a DS414j osztozik a DSM Csomagkezelési központ gazdag alkalmazáskészletén.

Windows + Mac + Linux platformok közti fájlmegosztás

\

A Synology DS414j átfogó hálózati protokoll támogatást nyújt, és problémamentes fájlmegosztást biztosít Windows, Mac®, és Linux® platformok között. A Windows AD és LDAP integráció lehetővé teszi a Synology DS414j számára, hogy gyorsan és könnyen beilleszkedjen bármely létező hálózati környezetbe anélkül, hogy újra létre kellene hozni a felhasználói fiókokat. Az internetes fájlelérést egyszerűsíti a titkosított FTP-szerver és a webalapú fájlböngésző, a Synology File Station. A HTTPS, a tűzfal és az IP automatikus blokkolásának támogatása biztosítja, hogy az interneten keresztüli fájlmegosztás magas biztonsági szinten védett.

A Cloud Station lehetővé teszi a felhasználók számára fájlok több eszköz közötti szinkronizálását, beleértve a Windows PC, Mac, Linux, iOS és Android tableteket vagy telefonokat is, és így mindent könnyedén naprakészen tart.

Hatékony biztonsági mentés megoldás

\

A Synology DS414j központosított biztonsági mentés célpontot kínál a töredékes és strukturálatlan adatok hálózaton keresztül történő konszolidálásához. A PC-felhasználók a Synology Data Replicator szoftverének használatával készíthetnek biztonsági mentést a Synology DS414j-re, a Mac OS X® felhasználók pedig kiélvezhetik az integrált Apple® Time Machine® lehetőségeit.

Biztonsági mentés varázsló áll rendelkezésre adatoknak a Synology DS414j-ről egy másik Synology NAS-ra, másik rsync kiszolgálókra, illetve külső merevlemezre történő biztonsági mentéséhez. Az Amazon S3® és Glacier cloud szolgáltatásra történő biztonsági mentés is támogatott. A Time Backup több verzióban is megtartja a DiskStation adatokat, így az IT-adminisztrátorok könnyedén nyomon követhetik azokat, és szükség esetén bármikor visszaállíthatnak egy előző verziót.

A Megosztott mappa szinkronizálása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy meghatározott mappa Synology DS414j-ről egy másik DiskStationre történő szinkronizálását – ez egy kiszolgálóról-kliensre végzett biztonsági mentés mechanizmus, ami mindig végrehajtódik, amikor csak valami megváltozik a kiszolgáló oldalon. A felhasználók képesek lesznek a helyi irodájukon belül zökkenőmentesen és biztonságosan megosztani dokumentumokat titkosított kapcsolaton keresztül. Ha a DiskStation leáll, ön pillanatok alatt képes lesz azonnali biztonsági mentés futtatására.

Személyes multimédia bank

\

A DS414j segítségével ön könnyedén kezelheti multimédia tartalmait és megoszthatja azokat Windows, Mac, és Linux platformok között. A Photo Station intuitív kialakítása lehetővé teszi, hogy ön könnyedén szervezhessen fényképeket testreszabott kategóriákba, intelligens albumokba és blogbejegyzésekbe, és néhány kattintással olyan közösségi weboldalakhoz kapcsolhassa azokat, mint a Facebook, Twitter, Plurk és Picasa. Az Audio Station beépített dalszöveg-pluginnel, Internetes rádióval rendelkezik, és a minőségi lejátszás érdekében támogatja a DLNA®, AirPlay®, és Bluetooth hangszórókat. A Video Station segítségével ön filmeket és TV-műsorokat tekinthet meg online, illetve DVB-T vagy DVB-S stick segítségével rögzítheti kedvenc