Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Synology DiskStation DS1515 5-lemezes NAS (4×1,4 GHz CPU, 2 GB RAM)

PDFNyomtatásE-mail
DiskStation DS1515
Magas teljesítmény és megbízhatóság. Készen áll eleget tenni növekvő igényeinek.

Négymagos processzorának, hardveres titkosítómotorjának és lebegőpontos egységének köszönhetően a DS1515 komoly teljesítménnyel bíró, bővíthető, ötrekeszes NAS kiszolgáló, amely kiemelkedő átviteli sebességre képes. A feladatátvételi és Link Aggregation támogatással rendelkező, beépített négy Gigabit LAN port, valamint a High Availability és az SSD olvasás/írás gyorsítótár támogatás révén a DS1515 megbízható tárolási megoldással szolgál növekvő igényeihez igazodva, költséghatékony módon.
004-(1)
006-(1)
Leírás


\


Négymagos CPU a magas teljesítmény érdekében

A négymagos CPU-val és 2 GB DDR3 RAM memóriával szerelt DS1515 kimagasló teljesítménnyel szolgál, így olvasási sebessége meghaladja a 403,77 MB/mp értéket, írási sebessége pedig 421,85 MB/mp feletti1 engedélyezett Link Aggregation technológiával. Az erőteljes hardvernek köszönhetően a DS1515 képes jelentős mennyiségű adatfeldolgozási kérelemnek eleget tenni, miközben egyenletesen magas adatfeldolgozást biztosít minden csatlakoztatott kliens felé.
421.85 MB/s
403.77 MB/s
OlvasásÍrás

Hardveres titkosítómotor és lebegőpontos egység

A dedikált hardveres titkosítómotorral szerelt DS1515 a titkosított adatok átvitelében is jeleskedik, olvasási sebessége meghaladja a 296,54 MB/mp értéket, írási sebessége pedig a 150,04 MB/mp értéket titkosított adatok esetén engedélyezett Link Aggregation technológiával. A DS1515 kiszolgálónak része továbbá egy beépített lebegőpontos egység, amely fokozza a központi CPU általános teljesítményét, és nagyobb hatékonyságot tesz lehetővé.

Négyes LAN port feladatátviteli és Link Aggregation támogatással

A beépített négy Ethernet port támogatja feladatvételt és a Link Aggregation technológiát, előbbinek köszönhetően pedig biztosítható a folyamatos rendelkezésre állás még akkor is, ha a LAN kapcsolat meghibásodik az egyik porton, így csökkentve a költséges szolgáltatásleállás veszélyét. A Link Aggregation az egyszerű hálózati kábelek és portok esetében elérhető sebesség fölé növeli a kapcsolat sebességét.

SSD gyorsítótár-technológia

A DS1515 kiszolgálóban kombinálhatók a merevlemezek és az olvasásra/írásra optimalizált SSD gyorsítótár, hatékonyan növelve az átviteli sebességet, eközben minimalizálva a gigabájtonkénti költséget. A teljes körű SSD gyorsítótár-olvasási és -írási támogatással a DS1515 jelentősen csökkenti az I/O késleltetést anélkül, hogy megterhelné a költségvetést. Elhanyagolható befektetéssel a vállalkozása most jelentősen fokozhatja a kiszolgáló teljesítményét.


Robusztus méretezhetőség 15 meghajtóig

Ha növekszik a tárhelyigény, a DS1515 eszközhöz két dedikált DX513 bővítőegységet2 csatlakoztathat működés közben, így minimális erőfeszítéssel növelheti a rendelkezésre álló tárhelyet. A kifejezetten erre a célra kialakított zárcsatlakozókkal ellátott kábellel összekapcsolt két DX513 egységnek köszönhetően a teljes kapacitás elérheti a 120 TB-ot3.

Megbízható redundanciamechanizmusok

A feladatátvételi támogatással rendelkező négy LAN biztosítja, hogy az DS1515 használata során folyamatos a hálózati szolgáltatás a LAN meghibásodása esetén is, miközben a gyorscserélhető kialakítás megkönnyíti és kockázatmentessé teszi a merevlemezek cseréjét. A merevlemeztálca-zár nagyobb biztonságot nyújt a merevlemezek jogosulatlan vagy véletlenszerű eltávolítása ellen.

Az USB 3.0 és eSATA támogatása biztosítja a külső tárolókra történő gyors adatátvitelt

A DS1515 USB 3.0 és eSATA portokkal egyaránt rendelkezik, amelyeken keresztül külső tárolóeszközök széles választéka csatlakoztatható, miközben biztosítják a gyors és hatékony fájlátvitelt. Az USB 3.0 támogatással rendelkező eszköz akár 5 Gbps átviteli sebességet nyújthat, azaz 10-szer gyorsabb lehet, mint az USB 2.0, így rövidebb idő alatt, kevesebb energiafogyasztással továbbítja az adatokat külső merevlemezekre.

DiskStation Manager – egy díjnyertes operációs rendszer

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology Csomagkezelési központjából hasznos bővítőcsomagokat tölthet le és telepíthet, amelyeket kifejezetten az Ön egyéni és üzleti igényeire terveztek, hogy jobban kiélvezhesse a szórakozással töltött időt, és hatékonyabban végezhesse munkáját.

Zökkenőmentesen illeszkedik az üzleti környezetekbe

A Windows AD, LDAP és Domain Trust támogatással rendelkező DS1515 zökkenőmentessé teszi a fiókok integrációját. A Felhasználói kezdőlap szolgáltatással minden felhasználói fiókhoz automatikusan létrehozhat egy „home” mappát, amellyel minimálisra csökkentheti a rendszergazda munkáját, megszabadítva annak terhétől, hogy minden egyes fiókhoz külön kelljen létrehoznia a „home” mappákat. A DS1515 eszközön elérhető Windows ACL támogatás lehetővé teszi a rendszergazdák számára a hozzáférési vezérlők finomhangolását és a DS1515 eszközön tárolt fájlokhoz és mappákhoz rendelt jogosultságok megadását, az ismerős Windows felhasználói felületen keresztül. A legnagyobb protokollokkal kompatibilis DS1515 kiiktathatja a kiszolgáló beállításával kapcsolatos globális költségeket és fokozhatja a rendszergazdák munkájának hatékonyságát.

Optimalizálja a tároláskezelést

A Synology Tároláskezelőjével a DS1515 lehetővé teszi a tárhelyek rugalmas telepítését és használatát. A Synology Hybrid RAID (SHR) szolgáltatással optimalizálhatja a RAID konfigurációt, és redundáns adatvédelmet biztosíthat. Az egyéb szolgáltatások, például az egyetlen RAID-on található több kötet és a Global Hot Spare szintén jelentősen hozzájárulnak a kezelés hatékonyságának növeléséhez, és bármilyen típusú telepítéshez megfelelnek.

Synology Központi kezelőrendszer (CMS)

Az olyan vállalatoknál, amelyek egynél több Synology NAS szerverrel rendelkeznek, a rugalmas és kényelmes CMS segítségével az összes egységet egyetlen belépési pontról kezelheti az IT rendszergazda. Egy egyszerű interfészen keresztül világos áttekintést kaphat az erőforrás-fogyasztásról és a naplókról, ami segíti önt abban, hogy bármilyen problémát azonnal azonosítson. A csoportos házirendek beállításával a Központi kezelőrendszer még többet segíthet a napi feladataiban. Amint egy NAS csoporthoz csatlakozik, automatikusan alkalmazni fogja annak szabályait külön konfigurálás nélkül.

Biztosítja az üzletmenet folytonosságát

A szakadatlan rendelkezésre állás minden vállalkozás központi törekvése. A DS1515 eszközön alkalmazott Synology High Availability (SHA) technológia egyetlen fürtbe gyűjti egy aktív és egy passzív kiszolgáló teljesítményét, amelyek közül az utóbbi mindig az első állapotát tükrözi. A Heartbeat jelzésrendszer figyeli a két kiszolgáló közötti kapcsolat állapotát. Az elsődleges kiszolgáló váratlan leállása esetén a passzív kiszolgáló azonnal átveszi a feladatokat. Emellett a többszörös LAN porttal ellátott DS1515 a redundanciát is csökkenti váratlan hálózati meghibásodások esetén.

Minden az egyben kiszolgáló

Az alkalmazások széles választékát kínáló DS1515 multifunkciós kiszolgálóként szolgál. A Mail Server és Mail Station bővítőcsomagokkal a DS1515 dedikált levelezési kiszolgálóként használható, teljes körű webes levelezési szolgáltatásokat biztosítva. A DS1515 működhet VPN-kiszolgálóként vagy -kliensként is. Az átfogó VPN-szolgáltatás lehetővé teszi a távoli hozzáférést a biztonsági protokollok karbantartása közben is. Nyomtatókiszolgálóként a DS1515 minimalizálja a vállalkozások üzemeltetési költségeit a nyomtatási erőforrások irodai megosztásával. Az adminisztrációs és hálózati eszközök, mint például a DNS Server, a Directory Server, a RADIUS Server, a DHCP Server és a naplózási központ segít hatékonyabban kezelni az informatikai eszközök telepítését és az azokhoz tartozó házirendeket. Használja ki maximálisan erőforrásait a DS1515 eszközzel!

Hatékony biztonsági mentési megoldás

A Synology DS1515 centralizált biztonsági mentési célhelyként is használható. Akár Windows, akár Mac rendszert használ, a Cloud Station segítségével számítógépéről mindenről biztonsági másolatot készíthet közvetlenül a Synology NAS szerverre. A fájlok minden egyes felhasználói módosításakor a rendszer automatikusan menti azokat a DS1515 eszközre. A Mac felhasználókat továbbá natív Apple® Time Machine támogatás is segíti. A DS1515 eszközön tárolt adatairól biztonsági mentést készíthet egy másik DiskStation eszközre, rsync kiszolgálókra, külső meghajtóra vagy akár az Amazon® S3, a Glacier felhőszolgáltatásra vagy a Microsoft Azure, az SFR és a hicloud szolgáltatásokra. A Biztonsági mentés és replikáció szolgáltatással bármely korábbi időpontra visszaállíthatja a kiszolgálót, és ütemezheti a biztonsági mentéseket, miközben minimalizálja a tárhelyhasználatot és a feldolgozási időt azáltal, hogy kizárólag a verziók között módosított adattömböket menti.

Fokozza az üzleti termelékenységet a felhőszolgáltatásokkal

Az átfogó felhőszolgáltatásokkal rendelkező DS1515 eszközön gyorsan és könnyen létrehozhatja a saját magánfelhőjét. A Cloud Station tökéletes csomagot kínál a fájlok szinkronizálására különböző eszközök között. A fájlokat offline üzemmódban is szerkesztheti, majd később szinkronizálhatja a Cloud Station alkalmazásba, ahol akár 32 különböző verzió tárolható, így lehetővé teszi egy fájl előző változatának visszaállítását vagy törölt fájlok visszanyerését. A DS cloud mobilalkalmazással a fájlok összes módosítását automatikusan szinkronizálhatja okostelefonokra és táblagépekre. A több helyszínen elhelyezkedő vállalatok kétutas szinkronizációt alkalmazhatnak különböző DiskStation eszközök között, biztosítva a különböző helyeken foglalkoztatott alkalmazottak számára az információk valós időben történő megosztását. Az IT rendszergazdák kijelölhetik manuálisan vagy fájlformátum és méret alapján automatikusan az egyes mappákat, amelyeket szinkronizálni kívánnak különböző eszközökre. A DSM szoftverben végrehajtható titkosításnak köszönhetően csak az férhet hozzá a Cloud Station alkalmazásba szinkronizált mappákhoz, aki rendelkezik a magán kulccsal.

Védje meg adatait

A DS1515 fejlett biztonsági szolgáltatásokkal nyújt védelmet a potenciális biztonsági hibák ellen. A Security Advisor elemzi a hálózati és rendszerbeállításokat, valamint a jelszavak erősségét, és eltávolít bármely rosszindulatú programot. Az AppArmor megakadályozza, hogy rosszindulatú programok engedély nélkül hozzáférjenek a rendszererőforrásokhoz. Személyre szabhatja a bizalmi szintet a csomagkezelési központban, hogy megakadályozza a nem megbízható forrásokból származó csomagok telepítését, és hogy megvédje a NAS eszközét az ismeretlen vagy illetéktelenül módosított fájloktól. Ezenkívül a DS1515 egyéb biztonsági bővítéseket is kínál, mint például AES titkosítást, kétlépéses ellenőrzést, blokkolt, illetve engedélyezett IP-címek listázását, víruskereső csomagokat, tűzfalat és a DoS-támadások megelőzésére szolgáló funkciót.

Környezetbarát NAS kiszolgáló

Minden Synology NAS az energiahatékonyságot szem előtt tartva lett megtervezve. A DS1515 fogyasztása mindössze 18.2W HDD-hibernálás alatt és 32.3W hozzáférési üzemmódban. A Wake on LAN/WAN (LAN/WAN ébresztés) támogatás és a tápfeszültség ütemezett be-/kikapcsolása tovább csökkentheti az energiafogyasztást és a működtetés költségeit. A Synology elismeri globális felelősségét, így minden terméke RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből épül, a csomagolás pedig újrahasznosítható anyagokkal történik.

* Az áramfogyasztási értékek különböző környezetekben eltérők lehetnek.
Megjegyzés:
_____

    Aktív Link Aggregation funkcióval. A teljesítményértékek eltérő környezetekben módosulhatnak.
    A DS1515 maximum két, külön beszerezhető DX513/DX213 egységet támogat.
    Kérjük, kattintson ide, ha többet szeretne megtudni a merevlemezek kompatibilitásáról.