Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Open Hour Chameleon 3D ethernet/HDD multimédiás számítógép

PDFNyomtatásE-mail
Leírás

 

3D-s multimédiás számítógép 4K felbontással, Android operációs rendszerrel

 

Ellentétben a Popcorn Hour médialejátszókkal, az Open Hour márkanév alatt megjelenő legelső termék, a Chameleon nem elsősorban médialejátszásra lett kitalálva, bár ezen a téren is remekül megállja a helyét. A Chameleon - ahogy a neve is utal rá - egy maximálisan egyedi módon használható mini számítógép RockChip RK3288-as 4-magos, 1,8 GHz-es Cortex A17-es processzorral és 16-magos Mali-T764-es grafikai segédprocesszorral, 2 GB RAM-mal. Nem tartalmaz flas ROM-ot, így gyakorlatilag bármilyen operációs rendszer futtatható rajta SD-kártyáról, amely ezzel a hardverrel kompatibilis. A készülék mellé jelenleg egy teljes értékű Andoid 4.4.2-es rendszert biztosít a gyártó 8 GB-os memóriakártyán, de ingyenesen letölthető már hozzá linux (Lubuntu) OS is.
Annak, hogy az operációs rendszer egy bármikor cserélhető memóriakártyáról futtatható, számtalan előnye van. Néhány példa:

 • Ha Androidot használunk, bátran kísérletezhetünk a különféle ROM-okkal és egyedi megoldásokal, hibás firmware- és szoftverfrissítéssel nem lehet tönkretenni a Chameleon-t. Ideális megoldás fejlesztőknek, „szárnyaikat próbálgató” kezdő hekkereknek :) Ha valamit másik Android verzión vagy épp másik linux rendszer alatt is ki kell próbálnunk, csak egy másik SD-kártyát kell a Chameleon-ba bedugnunk...
 • Többen használhatják ugyanazt a számítógépet (jelen esetben a Chameleon-t), csak egy saját SD-kártyára van szükség. Mindenki olyan rendszert futtathat, olyan programokat telepíthet, olyan beállításokat használhat, amit ő szeretne. Ha egy másik családtag ül a géphez, saját SD-kártyájval az pontosan úgy indul, ahogy legutóbb ő kikapcsolta.
 • A max. 32 GB-os SD-kártya méretéig nincs korlátozva sem a rendszer, sem a felhaszánló számára rendelkezésre álló memória mérete. Nem kell átméreteznünk a rendszerpartíciót például, hiszen az a teljes kártya is lehet akár.

A mobil eszközeinkről ismerős Android operációs rendszer használata TV-n vagy monitoron egészen más felhasználói élményt nyújt, mint akár egy nagyképernyős tableten. Asztali számítógépeinkkel megegyező kényelemmel és sebességel internetezhetünk a Chameleon-t és a nekünk legjobban tetsző webböngésző vagy levelező alkalmazást használva. USB-s egér (pl. Andry Birds) vagy gamepad csatlakoztatása pedig új szintre emeli a játékprogramok élvezhetőségét. A 16-magos grafkai processzornak köszönhetően a játékok - főleg a fullHD vagy nagyobb felbontásra is felkészítettek - grafikája és látványossága vetekszik a játékkonzoloktól megszokottakkal. Itt viszont sok ezer ingyenes és fizetős játék közül választhatunk! Ha programozni is szeretnél, a Chamelon ezen igányedhez is remekül alkalmazkodik. Használj tetszőleges operációs rendszert, ami erre a hardverre elérhető, kísérletezgess bátran, bármilyen hibád csak az SD-kártya tartalmának árthat, nincs kockázat, nincsenek kötöttségek!

Főbb képességek:
 • 4×1,8 GHz-es RockChip CPU, 16-magos Mali-T764-es GPU, 2 GB DDR3 RAM
 • 3D Blu-ray lejátszás fájlból lite módban, HDMI 1.4 kimenet 3840×2160p/30 fps felbontásig
 • Gigabites ethernet, USB-s wifi+Bluetooth opció
 • Android 4.4.2 OS 8 GB-os SD-kártyán mellékelve
 • 3×USB 2.0 és 1×microUSB 2.0 OTG port
 • Optikai és koax digitális hangkimenet, HDMI 1.4 analóg+digitális hang- és digitális videókimenet
 • SD-kártyaolvasó a jobb oldalon az operációs rendszer számára, microSD olvasó a hátlapon saját használatra
 • Passzív hátés (teljesen fém ház), ventilátor nélküli, hangtalan működés, minimális áramfogyasztással
 • Külső infra vevő opció