Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

Hírlevél igénylés

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Synology DiskStation DS416play 4-lemezes NAS (2×1,6-2,48 GHz CPU, 1 GB RAM)

PDFNyomtatásE-mail
Használja ki a legkorszerűbb, nagy kapacitású multimédiás központ előnyeit

Synology® DiskStation DS415play úgy van tervezve, hogy központosítsa az ön multimédia-gyűjteményeit és gond nélkül megossza azokat az otthoni hálózatán. A multimédiás feldolgozásra optimalizált DS415play kérésre Full HD átkódolást nyújt, és folyamatos sugárzási élményt garantál az ön otthoni eszközei legszélesebb köre számára.
Akár 24 TB személyes multimédia bank
1080p Full HD videó átkódolás menet közben
Egyidejű többcsatornás sugárzás
DLNA®-tanúsított médiaszerver
1,6 GHz-es Dual Core CPU lebegőpontos egységgel
Több mint 112,45 MB/s olvasás, 101,21 MB/s írás1
Futtatás Synology DiskStation Manageren (DSM)
Leírás

\Szórakoztatásra készült

\

A Synology DS415play egy olyan kész médiaszerver, amelyet különlegesen azoknak a felhasználóknak terveztek, akik nagy multimédiás könyvtárral rendelkeznek és szívesen megosztanák azt. Az akár négy meghajtótálcával a DS415play rugalmas RAID konfigurációkat tesz lehetővé a hatékony adatredundancia elérése érdekében. A DS415play kétmagvas (dual core) CPU-val és 1 GB RAM-mal rendelkezik, átlagosan 112,45 MB/sec olvasási és 101,21 MB/sec írási sebességet biztosít RAID 5 konfigurációban és Windows® környezetben.1 A hardvergyorsítású átkodoló motorral ellátott DS415play 1080p Full HD videó-átkódolásra képes menet közben, és gond nélkül megosztja a videókat az okos TV, a hálózati médialejátszó, a mobil eszközök és a számítógép között. A DS415play az ön igényei szerinti külső interfészekkel rendelkezik - akár három USB 2.0 porttal több perifériaeszköz egyidejű tápellátásához, illetve még két USB 3.0 porttal a nagysebességű külső tároló cseréhez. A DS415play tervezésekor mind a biztonságot, mind pedig a kényelmet szem előtt tartották, ezért két, működés közben cserélhető, szerszámot nem igénylő merevlemeztálcával rendelkezik a gond nélküli merevlemeztelepítés és a kockázatmentes merevlemezcsere lehetővé tétele érdekében.

Teljes körű multimédiás funkciók

\

A DS415play segítségével ön könnyedén kezelheti multimédiás tartalmait, illetve megoszthatja azokat az okos TV, Android TV box, hálózati médialejátszó, táblagépek és telefonok, Windows PC, Mac®, és Linux® számítógépek között. A Photo Station intuitív kialakítása lehetővé teszi, hogy ön könnyedén szervezhessen fényképeket testreszabott kategóriákba, intelligens albumokba és blogbejegyzésekbe, és néhány kattintással olyan közösségi weboldalakhoz kapcsolhassa azokat, mint a Facebook, Twitter, Plurk, Picasa, Weibo és QQ. Az Audio Station beépített dalszöveg-pluginnel, Internetes rádióval rendelkezik, és a minőségi lejátszás érdekében támogatja a DLNA, AirPlay®, és Bluetooth hangszórókat. A Video Station segítségével a filmek és a tévéműsorok évadjai online metaadatokkal automatikusan indexelésre kerülnek. Rögzítheti is kedvenc műsorait DTV tunerekkel (pillanatnyilag a DVB-T, DVB-S és DTMB szabványok támogatottak).

DLNA®-tanúsított médiaszerver

A DS415play tanúsított DLNA DMS (Digital Media Server - Digitális médiaszerver), így kész médiaszerverként is szolgál, amely képes digitális multimédia tartalmak távoli lejátszás céljából történő hosztolására. A DLNA-kompatibilis eszközök a jogosultság-beállítások körüli nagy kavarodás nélkül képesek hozzáférni az egyazon helyi hálózatban lévő DS415play eszközön található megosztott tartalmakhoz. Nemcsak hogy mindenfajta előzetes konfiguráció nélkül elérhetővé teszi az ön multimédiás bankját, de a Synology mobil appok a DS415play távirányítójáva is változtatják az ön mobil eszközét, és egyenesen az ön tenyeréből küldik a filmeket és fényképeket a TV-re, illetve a zenét a hangszóróra.

A Synology QuickConnect és a mobil appok

\

Azon felhasználók esetén, akiknek a hálózati környezete nem rendelkezik nyilvános IP-címmel vagy a portátirányítás konfigurálásának képességével, a QuickConnect relészolgáltatást biztosít a Synology NAS eléréséhez bárhonnan a Földön, még akkor is, ha azt helyi hálózatba rejtették. Egy testreszabható QuickConnect ID azonosító segítségével ön bejelentkezhet a Synology NAS-ba a DSM böngészőfelületéről, Synology asztali gépes segédprogramjaiból, illetve mobil appokból.

A Synology olyan mobil alkalmazásokat biztosít, amelyek lehetővé teszik, hogy ön még utazás közben is kiélvezhesse multimédia könyvtárának teljes változatosságát, lehetővé téve, hogy ön elérhesse a DS415play eszközön otthon tárolt privát album