Back to: Merevlemezek

Hard Disk Professional 5 gépre

PDFNyomtatásE-mail
Leírás

TELJES VERZIÓS LEGÁLIS SZOFTVER 5 számítógépre!


HARD DISK SENTINEL PROFESSIONAL


A Hard Disk Sentinel egy több operációs rendszert támogató merevlemez ellenőrző és felügyelő alkalmazás, melynek célja: merevlemez problémák és teljesítmény csökkenés felderítése, várható meghibásodás előrejelzése és megelőzése. A merevlemez állapotát a lehető legrészletesebben kijelzi és átfogó szöveges értékelést készít. Számos listázási, riasztási és teszt funkció gondoskodik a maximális adatbiztonságról.
 


Szükségem van a Hard Disk Sentinel-re?

Amennyiben az Ön számítógépe merevlemezt tartalmaz és Ön számára fontos, hogy az adatok holnap is elérhetőek legyenek, a válasz IGEN. A Hard Disk Sentinel kifejezetten az Ön számára készült amennyiben Ön:
 • egy, vagy több merevlemezt és/vagy SSD-t is használ (IDE / Serial ATA (S-ATA) / SCSI / SAS / USB merevlemezeket)
 • Mobil keretet használ, valamint a merevlemezek gyakran cserélődnek
 • hordozható számítógépet használ
 • szervert ill. nagy adatforgalommal bíró számítógépet használ
 • szeretné a rendszer stabilitását, teljesítményét és integritását növelni
 • szeretné elkerülni az adatvesztéssel járó problémákat, pénz- és időveszteséget

 

 

 


A Hard Disk Sentinel alkalmazás folyamatosan felügyeli a telepített merevlemezek állapotát, kondícióját, hőmérsékletét és valamennyi S.M.A.R.T. (Self- Monitoring, Analysis and Reporting Technology - azaz Önellenőrző Értékelő és Hibajelentő Technológia, melyet minden modern merevlemez támogat) értékét. Továbbá folyamatosan figyeli a merevlemezek átviteli sebességét, mely valós időben leolvasható és felhasználható sebességmérésre és esetleges teljesítménycsökkenés vizsgálatára.

A Hard Disk Sentinel átfogó megoldás a növekvő adatbiztonsági igények kielégítésére: hatékonyan képes a merevlemez meghibásodást előrejelezni és azt megakadályozni, köszönhetően a lehető legérzékenyebb értékelési módszernek, mely rögzít minden a merevlemez működése közben előforduló problémák, mely később meghibásodáshoz, későbbi adatvesztéshez vezethet. A Professional verzió segítségével időzített és automatikus (hiba-esetén induló) adatmentési műveletek is beállíthatóak, melyek segítségével nemcsak a meghibásodás, de vírusok vagy egyéb kártékony programok illetve véletlen törlés miatt bekövetkező adatvesztés is megelőzhető.

 

A megvásárolt és regisztrált változat előnyei

 • Lényegesen több funkció és beállítási lehetőség a maximális adatbiztonságért.

 • Ingyenes termék-élettartam alatti terméktámogatás és segítségnyújtás.

 • Élettartam licensz: nincs frissítési díj újabb (azonos típusú) változatra frissítés esetén.

 • Elveszett regisztrációs kulcs pótlása.

 • Nincs a regisztrációra figyelmeztető felirat, bosszantó emlékeztető.

 • Semmilyen időbeli vagy más korlátozás nincs a regisztráció után a terméken.

 

Magjegyzés:

- A NAS operációs rendszere nem biztosít a merevlemezek állapotról információt semmilyen külső szoftvernek, így a Hard Disk Sentinel Professional sem tudja jelenleg a NAS-ba épített merevlemezek állapotának figyelésére.

- A liszenszkód a vásárlást követően kerül emailben, vagy nyomtatott formában kiküldésre a gyártói oldalról elérhető letöltési linkkel együtt.