Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Mérsékeljük a biztonsági kockázatot

 

Úgy tűnik, hogy a rosszindulatú programok írói figyelmüket a hálózatra csatlakoztatható tárolóeszközök (NAS) felé fordították (megelőzés a cikk végén!). A NAS eszközök egyre elterjedtebbek a fontos adatok tárolására és megosztására a hálózaton keresztül mind az otthoni, mind az üzleti felhasználók között. A legtöbb esetben távoli, interneten keresztüli hozzáférést is használnak ezekhez az eszközökhöz. A hackerek ezt a távoli hozzáférést és a felhasználók figyelmetlenségét (a frissítések nem megfelelő követése, a biztonsági beállítások figyelmen kívül hagyása) kihasználva korábbi DSM verziók biztonsági rését kihasználva férhetnek hozzá az eszközhöz.

A nem megfleleően védett és frissített rendszerekhez a hozzáférés megszerzését követően a készüléket a SynoLocker megfertőzi és a készüléken tárolt fájlokat titkosítja.

 

A SynoLocker miután minden fájlt titkosított, a felhasználói bejelentkezés oldalon váltságdíj üzenetet jelenít meg. A váltságdíj üzenet utasítja a felhasználót, hogy először töltse le és telepítse a Tor Browser Bundle szoftvert, majd mintegy 0,6 BTC (körülbelül 260 €, 350 USD, 90 000 HUF) fizessen, egy adott Bitcoin számlára.

Ígéretet tesz, hogy amint a befizetés megérkezett, a malware szerző elkűldi a felhasználó részére a visszafejtési kulcsot a fájlok titkosításának feloldásához.

 

synolocker03

 

 

 

Az érintett felhasználók az alábbiakat tapasztalhatják:

  • Amikor megkísérelnek belépni a DSM szolgáltatásba, egy üzenet jelenik meg, amely értesíti a felhasználókat arról, hogy az adataikat titkosították, és azt díj ellenében oldják fel.
  • Rendellenesen magas CPU-használat vagy egy „synosync” nevű futó alkalmazás (a Főmenü > Erőforrások megfigyelése oldalon ellenőrizheti).
  • DSM 4.3-3810 vagy korábbi; DSM 4.2-3236 vagy korábbi; DSM 4.1-2851 vagy korábbi; DSM 4.0-2257 vagy korábbi verzió van telepítve, de a rendszer nem lát frissítéseket a Vezérlőpult > A DSM frissítése oldalon.


Javaslat

  • Amennyiben a fentiek bármelyikét tapasztalja, kérjük, azonnal állítsa le a számítógépet, hogy elkerülje további fájlok titkosítását, és lépjen kapcsolatba a műszaki támogató csapatunkkal annak megállapítására, hogy a rendszer valóban fertőzött-e. Felhívjuk figyelmét, hogy a Synology nem tudja feloldani a már titkosított fájlok titkosítását.
  • Amennyiben készített biztonsági másolatot a fájljairól (vagy ha nem tárolt létfontosságú fájlokat a DiskStation-ön), javasoljuk, hogy az alábbi lépések végrehajtásával állítsa alaphelyzetbe a DiskStation-jét, és telepítse újra a DSM-et. A DiskStation alaphelyzetbe állításával törli a titkosítás megszüntetéséhez szükséges információkat, így a titkosított fájlokat később nem lehet helyreállítani.
  • A DiskStation alaphelyzetbe állításához hajtsa végre a segédanyagban bemutatott lépéseket: http://www.synology.com/support/tutorials/493#t3
  • A DSM legfrissebb verzióját itt töltheti le a Synology Letöltési központjából: http://www.synology.com/download
  • A DSM újratelepítése után jelentkezzen be, és állítsa vissza a biztonsági mentésből az adatait.
  • A fentieket nem tapasztaló felhasználók esetében a Synology nyomatékosan javasolja a DSM 5.0 vagy bármely alábbi verzió letöltését és telepítését:

DSM 4.3-3827 vagy újabb
DSM 4.2-3243 vagy újabb
DSM 4.0-2259 vagy újabb
DSM 3.x vagy újabbat nem érinti a probléma


A felhasználók manuálisan letölthetik a legújabb verziót a Letöltési központunkból, és telepíthetik azt a Vezérlőpult > A DSM frissítése > A DSM kézi frissítése oldalon.

 

A megelőzés érdekében cégün két biztonsági csomagja is segítséget nyújt a hasonló esetek elkerüléséhez.

 

Alap biztonsági csomag:

br 7 999 ft
admin felhasználó biztonsági testreszabása
portok kezelése
értesítő emailek beállítása
HTTPS tanúsítvány és bejelentkezés beállítása


Extra biztonsági csomag:

br 11 999 ft
Alap biztonsági csomag tartalma, valamint azon felül:
kétlépéses beléptetés 
bejelentkezési kísérletek és IP címek kontrollja
elérés vezérlése területek szerint
tűzfal beállítása
vpn kapcsolat beállítása a NAS-on és 1 kliensen