Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

Hírlevél igénylés

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Ajánlatunk

A Synology® bemutatta a DiskStation DS414j-t

 

A Synology DS414j egy szolgáltatásokban gazdag 4-rekeszes NAS szerver, amit kifejezetten kis irodákba és otthoni használatra terveztek a hatékony adatkezelés, -védelem és -megosztás érdekében.

A Synologynak az a célja, hogy mind a vállalkozások, mind az otthoni felhasználók megfizethető, mégis nagy teljesítménnyel rendelkező tárolási megoldáshoz jussanak, és a DS414j kétségkívül megfelel ezeknek a követelményeknek. A j-szériából elsőként kétmagos processzorral és SuperSpeed USB-vel rendelkező DS414j valóban egy új korszak kezdetét jelenti a pénztárcabarát NAS-ok világában – mondta Nicole Lin, a Synology vállalat termékmenedzsere.

1,2 GHz-es, kétmagos processzorával a DS414j kiemelkedő teljesítményt nyújt kategóriájában: átlagosan 112 MB/s olvasási és 80 MB/s írási sebességre képes. A beépített lebegőpontos egység (FPU) tovább növeli a processzor összteljesítményét, ez legszemléletesebben a miniatűr képek megjelenítésénél tűnik ki. A DS414j-t ugyanakkor az energiatakarékosság elvét figyelembe véve tervezték, így csupán 36,7 W-ot fogyaszt teljes működés közben és 8,5-öt HDD-hibernáció esetén. Ezeken kívül az intelligens szellőzés és zajcsökkentés kialakításával PC-s versenytársainál sokkal hatékonyabb hűtésű és csendesebb.

A DS414j operációs rendszere az intuitív DiskStation Manager (DSM) 5.0, ami alkalmazások sorát biztosítja az eredményesebb munkavégzéshez. A Synologyt tavaly a PCMag Business Choice Awarddal jutalmazták úgy, hogy minden kritérium szerint a legmagasabb besorolást kapta, többek között a megbízhatóság, az általános elégedettség, az érték és az ajánlhatóság terén is.