Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Két újdonság érkezett!

 

A két új modell a már kedvelt és jólismert korábbiakat váltotta le.

 

A Synology® DiskStation DS213j egy olyan pénztárcabarát, 2-rekeszes NAS szerver otthonra és kisebb irodákba, amit speciálisan fájltárolásra és biztonságos adatmegosztásra terveztek. Az alacsony áramfogyasztású, halk és megbízható DS213j DiskStation Manager (DSM) operációs rendszert használ, ami egyszerű felületével és számos szolgáltatásával könnyíti meg a készülék használatát.

 

Kiemelkedő teljesítményével, bővíthetőségével, rugalmasságával, átfogó szolgáltatásaival a Synology® DS1513+ ideális adattárolási megoldási a növekvő kis- és közepes vállalkozásoknak. A DS1513+ segít egyszerűsíteni az adatkezelést, miközben a tárolás, a biztonsági mentés és a megosztás központja lehet minimális időráfordítással és azzal a szabadsággal, hogy bármikor bővíthető. A Synology DS1513+-szal 3 év garancia jár.