Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Fehér Galamb VI. Országos Hagyományőrző Műveltségi Verseny

 

cloud stationBartók Béla egykori lakhelyén (1912-1920) a Rákoshegyi Bartók Zeneház Közalapítvány a hagyományokhoz illően immár 6. alkalommal 2013-ban is megrendezi a Fehér Galamb Országos Hagyományőrző Népzenei versenyét. Idén előszőr lehetőségünk nyílt rá, hogy a fiatal, tehetséges gyerekeket a verseny adta keretek között támogassuk.

Rákoshegyi Bartók Zeneház Közalapítvány részére privát felhőszolgáltatás kiépítését, valamint a verseny döntőjének webkamerás élő közvetítését, ezen felül a döntőben legmagasabb pontszámot elért produkció díjazását vállaltuk magunkra.

A Cloud Station automatikus fáljszinkronizációja segíti mostantól a Rákoshegyi Bartók Zeneház munkatársainak, hogy mindig naprakész adatokkal dolgozhassanak. A megosztott mappákban tárolt fájlok automatikusan szinkronizálódnak, amint ez lehetséges lesz. Így a megosztott mappák mint adatcserélő központok működnek egy csapat tagjai között, hogy elérjék és megosszák a legfrissebb fájlverziókat egymással. (Minden adatátvitel titkosított a biztonság érdekében.)

 

a cloud fo all