Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

red logoA WD Red merevlemez-meghajtókat kifejezetten az 1-5 rekeszes NAS rendszerek számára tervezték. A meghajtókat kifejezetten napi 24 órás folyamatos működésre fejlesztették ki és olyan nagyigényű környezetekhez tesztelték, mint az otthoni vagy a kis irodai NAS rendszerek. A megfelelő meghajtó az otthoni és a kis irodai hálózatra csatlakozó tárolórendszerek számára. Kifejezetten a NAS rendszerekhez tervezve Exkluzív NASware™ technológia. Energiahatékony és takarékos.

 

 

A WD megszünteti a félreértéseket. A WD Red az egyetlen NAS rendszerekhez készült merevlemezmeghajtó, amely 1 - 5 meghajtórekesszel rendelkezik. A meghajtókat kifejezetten napi 24 órás folyamatos működésre és kompatibilitásra tervezték, valamint olyan nagyigényű környezetekhez tesztelték, mint az otthoni vagy a kis  irodai NAS rendszerek

 

 

wdred1

 

 

 

A titok a NASware technológiában rejlik. A fejlett firmware technológia, amellyel az összes WD Red meghajtó készült, problémamentes integrációt, nagyfokú adatvédelmet és optimális teljesítményt biztosít a NAS és a RAID környezetben működő rendszerek számára.

 

Csökkentse a villanyszámlát és környezeti lábnyomát a WD Red meghajtókkal. Az innovatív technológia csökkenti az áramfogyasztást és a működési hőmérsékletet, így megbízhatóbb és kedvezőbb árú megoldást biztosít a napi 24 órán keresztül működő NAS környezetek számára.

 

Mivel a NAS rendszer folyamatosan működik, különösen megbízható meghajtókra van szükség. Az asztali számítógépekhez képest 35%-kal növelt MTBF-fel a WD Red meghajtókat megbízható és robusztus megoldások számára tervezték és gyártották.

 

A fejlett kétplatformos kiegyensúlyozó technológia jelentősen növeli a meghajtó általános teljesítményét és megbízhatóságát. A nem megfelelően kiegyensúlyozott meghajtók nagyobb mértékű vibrációt és zajt okozhatnak a többmeghajtós rendszerekben, ezáltal csökken a merevlemez-meghajtó élettartama, valamint idővel a teljesítménye is.

 

Kínálatunk a terméklistában tekinthető meg.