Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Synology DiskStation DS213j - az erő a tudásban rejlik...


Egy olcsó, gazdaságos, megbízható 2-lemezes NAS-t szeretne otthonra? Válassza nyugodt szívvel a Synology® Disk Station DS213j típusát!212j

 

Amellett, hogy biztonságos adattárolási és fájlmegosztási megoldást nyújt, ráadásul kevés áramot fogyaszt (19,82 W (használatban), 3,65 W (rendszerhibernáció esetén)) és csendesen is működik. Az operációs rendszere, a DiskStation Manager (DSM) egyszerű használatot és számos szolgáltatást nyújt, amelynek segítségével Ön képes lesz:

  • Folyamatos letöltést végezni számítógép nélkül
  • Rendszeres biztonsági mentéseket futtatni
  • Elérni bárhonnan az internetről egy web böngészőn, vagy okostelefonon keresztül
  • Levelezéseit biztonságosan tárolni
  • Saját weboldalt elhelyezni
  • Fényképeit, videóit megosztani helyi hálózaton belül családjával, vagy az interneten ismerőseivel, barátaival
  • Felhasználókat és felhasználó csoportokat létrehozni és mappaszintű jogosultságokat, hozzáféréseket kezelni


Diavetítő, videó, dvd... hálózati médialejátszás! 002


Régen volt már, de biztosan mindenki emlékszik még, amikor a Hi-Fi és a fagyasztóláda mellett a videó magnókat hordtuk be Ausztriából, hogy aztán a szintén valutáért vásárolt dobozos kóla mellett élvezzük az alámondásos filmek nyújtotta - addig elérhetetlen - audió vizuális élvezetet. A videózásnak megvolt a maga bája, hangulata és a maga bosszantó problémái is (mint például a begyűrődő szalag). Ezt követően a '90-es években hirtelen beköszöntött a DVD lemezek korszaka. A videót leváltó DVD már sokkal egyszerűbben kezelhető, minőségében jobb, könnyebben elérhető eszköz, amely jelenleg is szinte mindenki otthonában megtalálható. Azonban kedvenc filmjeink tárolásához még mindig sok hely kell, lévén a DVD lemez a tokkal együtt "fizikailag" foglalja a helyet. A DVD tartalmát (legyen szó filmről, fényképekről, zenéről) nem oszthatjuk meg egy időben távol lévő szeretteink között. A nyaralási élményeinkről készült fotókat, videókat csak akkor tudjuk megmutatni másnak, ha hazaértünk. A Synology DS213j-re (FTP-n, webböngészön, sőt mobiltelefonról is) biztonságosan feltölthetjük és már nem is foglal helyet memóriakártyánkon és azonnal indítható a lejátszás.

 

A készülék segítségünkre van abban, hogy több felhasználó egyidejűleg férjen a RAID tömbökben biztonságosan tárolt adatokhoz. Miközben a család egyik tagja éppen videót néz, letölt, vagy emailezik, addig a DS audio nevű iPad®-, iPhone®- és Android™-alkalmazás lehetővé teszi, hogy mások a NAS-on tárolt zenéket mobil eszközön streamelhessék bárhol, ahol elérhető az internet.

Az iTunes® Server könnyű megoldást nyújt a más, ugyancsak a hálózatban lévő iTunes® kliensekkel történő zenemegosztásra. Az iTunes® multimédia lejátszóként használható a Synology DiskStation-ön tárolt zenék böngészésére és lejátszására.

 

 

 

 A Synolgy DS213j tulajdonságai

 

 


Vigyázz, kész, (le)tölts!

 

Árampazarlás és számítógépzaj! Ez már a múlt! A Synology DS213j Download Station csomagját éjjel-nappal működő BT, FTP, HTTP, eMule és NZB letöltőközpontként használhatja számítógép nélkül. Az eMule & BT keresőmotor külön alkalmazás letöltése nélkül végzi el a keresési és letöltési feladatokat.

 

A letöltőközpont a Torrent fájlokat automatikusan indítja el, sőt a letöltési folyamat korlátozható a nap meghatározott óráira is a letöltési időzítéssel. Ha egy letöltési feladat befejeződött, kérhetünk rőla e-mail üzenetet, így azonnal értesülünk róla, ha esetleg úton vagyunk.

 

Az RSS feed szolgáltatás közvetlenül juttatja el a legutóbbi frissítéseket. Fel lehet iratkozni több RSS feed-re is, amik alapján informálódhatunk fontos letöltéseinkről, így a folyamat teljesen automatikus lesz. 

 

 

Ha már van egy DS213j NAS-unk, akkor miért ne használnánk arra, amire megalkották!

001
A 2 lemezes tárolás nagy előnye, hogy az adatokat biztonságosan és olcsón tárolhatjuk. Fontos céges adataink védelmét ne bízzuk másra! A felmérések szerint sokan pendrive-on, külső merevlemezen, sőt a legtöbb estben a számítógépük belső merevlmezén tárolnak olyan adatokat, családi fényképeket, egyéb dokumentumokat, amelyekből csupán egy példány létezik. Sajnos ők azok, akik nem törődnek olyan dolgokkal, mint a rendszeröszeomlás, számítógépes vírusok, merevlemez meghibásodás. Természetesen egészen addig - amíg az adamentésről az árajánlat meg nem érkezik egy probléma estén - abban a hitben fognak élni, hogy nincsen szükségük a Synology DS213j-re (40GB méretnél az adatmentés mintegy 200 000.- Ft is lehet), utána viszont már tudni fogják, hogy kell nekik is...

 

Milyen lehetőségeink vannak a biztonságos adattárolásra? A PC-használók az ingyenes Synology Data Replicator szoftvert használva menthetnek adatokat a Synology DS213j-re, míg a Mac-használók a beépített Apple® Time Machine-t élvezhetik.

 

A szerver backup két lehetőséget tartalmaz: a Network Backupot (hálózati mentést) és a Local Backupot (helyi mentést). Mind a kettő lehetővé teszi az adatmentést a megosztott mappákba, almappákba, valamint választani lehet a növekményes backup lehetőségek vagy más rugalmas időzítési megoldások között. Mind könnyen beállítható a „lépésről lépésre” varázslóval az automatizált biztonsági mentés elérése érdekében.

 


Felhő, felhők, sok felhő... de ne vesszünk el a ködben!

 

A felhő (cloud) most egy divatos kifejezés, de miről is van szó? Leegyszerűsítve: a "felhő" alapú számítástechnika alkalmzásával az adatokat nem - fizikailag nem egy helyen lévő - hardveren (hdd, ssd) tárolják, hanem egy szolgáltató eszközein elosztva helyezik el. Vagyis - egy nagyon egyszerű példán át bemutatva - olyan, mintha a szomszéd számítógén lévő fájlokat az interneten keresztül érnénk el. Ez ugyan egy nagyon jó dolog, hiszen az adatok nem foglalnak feleslegesen helyet a merevlemezünkön és bárhonnan, bármikor elérhetőek, és akkor sem vesznek el, ha a saját számítógépünk tönkremegy.

 

Jó ez így? Olcsó, hiszen a legtöbb felhő szolgáltatás ingyen van. Elérhető? Hát persze. Tudjuk, hogy hol és ki tárolja legféltettebb adatainkat? NEM! Mivel nem tudjuk pontosan hol tárolják a fájljainkat, ezért nem lehetünk biztosak abban, hogy illetéktelenek nem férnek hozzá. Nem tudhatjuk, hogy mennyire bízhatunk meg egy felhő szolgáltatóban.


A távoli - ez esetben nem felügyelt - adattárolás igazi hártánya, hogy olyan, többek között létfontosságú adatainkat bíznánk valakire, akiről nem tudjuk, mennyire megbízható (mind az üzemelő hardver, mind a szolgáltató viszonylatában).

 

ASynology DS213j-vel központosítható minden adat és fájl, amely megossztható a helyi hálózaton, sőt létrehozható a biztonságos saját „felhő” is, így a megosztás köre az internetre is kiterjeszthető. A Synology DS213j-n tárolt fájljok között a fájl böngészővel könnyű akadály nélkül másolni, mozgatni, törölni, átnevezni, fel- vagy letölteni fájlokat.

 

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video


Synology DS213j elérésében nagy segítségre vannak a mobil eszközökre optimalizált Synology praktikus alkalmazásai, mint például a:

- DS file: amelynek segítségével a Synology DS213j-n tárolt bármilyen fájl elérhető vele az interneten keresztül iPhone®-, iPad®- és Android™- felhasználóknak.

- DS Photo Station leegyszerűsíti az interneten keresztüli fotó-, videó- és blogmegosztást. Olyan szolgáltatások mint a témák személyre szabása, a blog- és jogosultsági beállítások a legkorszerűbb életmódmegosztó központtá teszik a NAS-t az interneten. A Photo Station automatikusan szinkronizálja az albumot a Facebook-kal, így még inkább illeszkedik szociális életedhez.

- DS Audio: A NAS-on tárolt zenék bárhol, bármikor meghallgathatóak akár mobil eszközön, akár multimédia rendszeren, sőt akár hifi rendszerének távirányítója is lehet mobil eszköze (DLNA képes).

 

 

Fogyókúrán az áramfogyasztás

 

A Synology DS213j-t energiatakarékossági szempontok figyelembe vételével tervezték. A 92 mm-es ventilátor és szellőzésének intelligens kialakítása nem csak azt biztosítja, hogy a rendszer éjjel-nappal a megfelelő hőmérsékleten működjön, de PC-alapú versenytársakhoz viszonyítva zajkibocsátása is elhanyagolható. Működés közben csupán 19,82 W-ot fogyaszt, az időzített ki/bekapcsolás pedig tovább csökkenti az áramfogyasztást.

 

Minden Synology-termék a RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből épül fel, és újrahasznosított anyagokból készített csomagolást kap.

 

 embed video powered by Union Development