Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Nagy teljesítményű NAS

DS1812web-frontNagy teljesítményű, bővíthető és teljes felszereltségű, hálózathoz csatlakoztatható tárolási megoldás, amely olyan kisebb vagy közepes üzleti vállalkozások igényeit elégíti ki, amelyek az adatvédelem hatékony központosítását, az adatkezelés egyszerűsítését és az időtakarékos tárolókapacitás-bővítést tartják szem előtt. iSCSI támogatás virtualizációs megoldásként. Akár 15 merevlemezig bővíthető megoldások. RAM-méret bővítési lehetőség.  Meghibásodás-védelemmel és működés közben cserélhető merevlemezzel.

 

Nagy teljesítmény, kimagasló adatelérhetőség

 

Magas adatátviteli sebesség akár RAID 5 konfiguráció alatt Windows-környezetben. Működés közben cserélhető merevlemezekkel biztosítható a folyamatos működést nem várt LAN-hiba esetén is. Az üzleti vállalkozásoknak a létfontosságú feladatok ellátásához szükséges erős alapot és kimagasló adatelérhetőséggel járó nagy teljesítményt nyújt.

 

Illeszkedik az üzleti környezetbesynology 120 240 DS411p2

 

Gyorsan és könnyen illeszkedik egy fennálló üzleti hálózati környezetbe, anélkül, hogy új felhasználói fiókokat kellene létrehozni. A „felhasználói kezdőlap” minimalizálja a rendszergazda erőfeszítéseit a felhasználók személyes megosztott mappáinak létrehozása terén.

A Windows ACL támogatása a hozzáférés és a jogosultságok beállításának sokkal kifinomultabb szabályozását nyújtja, ami lehetővé teszi a rendszergazdáknak, hogy ismerős Windows-felületen keresztül állítsák be a fájlokhoz és mappákhoz tartozó jogosultságokat. A Windows ACL-en keresztül beállított jogosultságok minden belépésre vonatkoznak: AFP, FTP, File Station, NFS és WebDAV. A biztonságos jogosultsági rendszer feleslegessé teszi a kiskapuk miatti aggodalmaskodást.

 

iSCSI és virtualizáció

 

Az iSCSI-támogatással akadálytalan tárolási megoldást nyújt a virtualizációs szervereknek, mint például a VMware, Hyper- és a Citrix. Ideális alternatívája a SAN-megoldásnak üzleti vállalkozások számára. A megfizethető és költséghatékony iSCSI lehetővé teszi az SMB-használóknak, hogy rendszerezzék adattárolásukat, miközben hosztokat biztosítanak a helyileg csatlakoztatott merevlemez illúziójával.

 

Nagy teljesítményt nyújtó és megfizethető bővíthetőség akár 100 TB-ig

 

Amikor a NAS eléri tárolókapacitásának határát, könnyen bővíthető különálló többlemezes kötettel akár 100TB-ig.

 

A legmagasabb igényeket kielégítő üzleti alkalmazások

 

Alkalmazások széles köre és speciálisan tervezett sajátosságokat kínáló operációs rendszer biztosítja a problémamentes fájlmegosztást Windows, Mac és Linux platformok között.

Az internetes fájlelérést megkönnyíti a titkosított FTP-szerver és a webalapú fájlintéző. HTTPS, tűzfal és IP auto-block biztosítja az internetes fájlmegosztás nagyfokú biztonságát.

A PHP/MySQL támogatással rendelkező NAS-ok akár 30 honlap hosztolását engedik meg. A Surveillance Station egy központosított felület az irodai környezet IP-kamerák felhasználásával történő megfigyeléséhez. A Mail Station kiegészítő mail szerverré változtatja a NAS-t. Az USB printermegosztó képesség minimalizálja az üzleti vállalkozások nyomtató erőforrások megosztásából származó költségét.

 

Energiatakarékos kialakítás

 

A tervezésekor és fejlesztésekor az energiatakarékosság a legelső szempontok között szerepel. A PC-alapú versenytársakhoz viszonyítva nagyságrendekkel kevesebb energiát fogyasztanak, és hibernálnak, ha nincsenek használatban.

 

 

Kérje ajánlatunkat

 

synology 728 90 plus