Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Szolgáltatásgazdag NAS

DS411II-web-right45Egy megfizethető és szolgáltatásokban gazdag hálózati háttértár kisvállalkozások számára. A speciálisan a kisvállalkozások munkacsoportjai részére tervezett eszköz segítségével, költséghatékonyan védhető és  megosztható a cég adatállománya üzletközpontú alkalmazásokkal. Könnyű kezelhetőséget és szolgáltatások tárházát nyújtja. Optimális ár/érték aránnyal rendelkeznek, a rendkívül csendes működéshez hatékony backup megoldásokok tartoznak.

 

 

Optimális ár/érték arány

 

A magas olvasási és írási sebességük RAID konfigurációval megbízható megoldást nyújtanak az adatmegosztásra, biztonságos adattárolásra. Az átfogó irodai alkalmazások révén – mint például a komplett backup megoldás, vagy a mail szerver – még vonzóbbá teszi alkalmazásukat.

 

Egyszerű megosztássynology 120 240 DS212p

 

Átfogó problémamentes hálózati protokoll-támogatás biztosítja a fájlmegosztást Windows, Mac és Linux platformok között. Az internetes fájlelérést megkönnyíti a titkosított FTP-szerver és a webalapú Fájl böngésző. Akár HTTPS, beépített tűzfal és IP auto-block támogatás is biztosítja az internetes fájlmegosztás nagyfokú biztonságát.

 

 

Üzleti alkalmazások

 

A beépített mailszerver professzionális mailszolgáltatóvá változtatja a NAS-t, az USB-s nyomtatók megosztásának képessége pedig a minimálisra csökkenti a vállalkozások irodán belüli nyomtatómegosztásából fakadó költségeit. A VPN Server csomag könnyű VPN-megoldást kínál, amivel biztonságosan kapcsolódhatunk egy privát LAN-ra távolról is.

 

PHP/MySQL webtartalom-támogatással lehetővé válik akár 30 honlap hosztolása is.

 

Hatékony backup megoldások

 

Központosított backup a töredékes és strukturálatlan adatok hálózaton belüli egységesítésére. Egy backup varázsló biztosítja az adatmentést két NAS között, vagy bármilyen rsync szerverre titkosított átvitellel, illetve egy külső merevlemezre. Bővítménycsomag segítségével az adatait különböző verzióikban őrzheti meg, így az adminok könnyen követhetik azok változását, és vissza is állíthatják előző állapotukat, ha szükséges.

 

Az USBCopy és az SDCopy egyszerű „plug-n-save” megoldást nyújt az adattárolásra. Egy gomb megnyomásával gyorsan biztonsági mentést készíthetünk az USB-s tárolóegységről vagy SD-kártyáról.

 

Megnyugvás az adattitkosítás terén

 

A titkosítási feladatnak a központi számítógéptől távol történő elvégzésével növelhető a fájlátviteli sebesség.

 

Az adatvédelem minden vállalkozás számára fontos. AES 256-bites megosztási szint biztosítása, ami segít a merevlemezekhez történő jogosulatlan belépés megelőzésében.

 

Energiatakarékos és halk design

 

Az energiatakarékossági szempontok figyelembe vételével tervezett készülékek ventillátorának és szellőzésének intelligens kialakítása nem csak azt biztosítja, hogy a rendszer éjjel-nappal a megfelelő hőmérsékleten működjön, de PC-alapú versenytársakhoz viszonyítva zajkibocsátása is elhanyagolható. A hálózaton keresztüli és az időzített ki/bekapcsolás, valamint a merevlemez hibernációja tovább csökkentheti az energiafogyasztást és a működési költségeket.

 

 

Kérje ajánlatunkat

 

synology 728 90 green 11-12