Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Pénztárcakímélő NAS

DS212right-45

Költséghatékony adattároló és backup megoldás RAID védelemmel a felhasználók számára. Számos lehetőség adott a multimédiás tartalmak élvezésére, a gond nélküli bizonsági mentésre, az internetes megosztásra és az energiatakarékosságra. Internet kapcsolat segítségével bárhonnan elérhető. iPhone és  androidos alkalmazással, akár mobli készülékekről is. Folyamatos letöltés számítógép nélkül is, médiaszerver, akadálytalan biztonsági mentés, működés közbeni alacsony akár 17,6 W-os takarékos fogyasztás.

 

synology 230 160 j

Saját szórakoztatóközpont

 

Éjjel-nappal működő Torrent, FTP, HTTP, letöltőközpont, akár számítógép nélkül is. Zenét, internetes rádiókat játszhatunk le a zenehallgatás során. A webes streamelés lehetőségét felhasználva számos felhasználóval oszthatjuk meg zenéinket az interneten keresztül.

 

Ossza meg zenéit és videóit más, hálózaton belüli kliensekkel az iTunes szerver alkalmazásával.

 

Mentse el értékes adatait!

 

A tárolt adatok biztonsági mentésének átfogó megoldása.

A szerver backup két lehetőséget is tartalmazhat: a Network Backupot (hálózati mentést) és a Local backupot (helyi mentést). Mind a kettő lehetővé teszi az adatmentést a megosztott mappákba és az adatbázisokba. Növekményes backup lehetőség és rugalmas időzítés áll rendelkezésre.

Backup három mentési móddal: azonnali, szinkronizáló és időzített. Mac OS X-használók az Apple Time Machine backup alkalmazást használhatják fontos adataik elmentésére.

 

Gazdagítsa webes jelenlétét!

 

Egyszerűsítse le az interneten keresztüli fotó-, video- és blogmegosztást. A fotó témák testreszabásának, a layout elrendezésnek, a látogatói jogosultságok beállításának, az RSS-feednek a rugalmassága, valamint az elképesztő háromdimenziós Cooliris fotóböngésző a legkorszerűbb életmódmegosztó központtá teszik az interneten.

A beépített PHP és MySQL támogatással lehetővé teszi a felhasználóknak saját honlapok publikálását, valamint számos népszerű nyílt forráskódú program telepítését.

 

Hozzáférés mobil eszközzel

 

Az iPhone-os és Androidos alkalmazások lehetővé teszik, hogy a NAS-on tárolt zenét streamelje a mobil eszközre, ahol csak elérhető az internet. Ugyanígy lehetősége van, hogy fotókat és videókat töltsön fel, vagy böngésszen a mobil eszköz segítségével.

 

Energiatakarékos kialakítás

 

A NAS eszközök tervezésekor és fejlesztésekor az energiatakarékosság a legelső szempontok között szerepel. A PC-alapú versenytársakhoz viszonyítva nagyságrendekkel kevesebb energiát fogyasztanak, és hibernálnak, ha nincsenek használatban.

 

 

Kérje ajánlatunkat

 

synology 728 90 green 11-12