Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

Hírlevél igénylés

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Ajánlatunk

A hálózati adattárolásé a jövő!

 

Mind nagyobb igény jelentkezik akár az irodákban, akár az otthonokban, hogy az egyre bővülő adatmennyiséget tároljuk, védjük és megosszuk. Munkatársak és irodák között a fájlmegosztás egyszerűségét rejti magában egy NAS szerver használata. A felhasználóknak kiosztható mappa szintű jogosultságok kezelésével megelőzhető a harmadik fél bizalmas adatokhoz való hozzáférése. Felhasználói csoportok kezelésével az egyes munkacsoportok között is megszabhatóak a csak olvasásra, módosításra engedélyezett fájlok köre. 

Webes alkalmazáson keresztül bárhonnan elérhető a megadott tartalom, sőt VPN kapcsolaton keresztül mappaszinten csatlakoztatható az operációs rendszerhez. 

Gondban van, mert egy barátjának ígért filmet, vagy fényképeket, de nincs ideje és tárolókapacitása elvinni neki? Hozzon létre egy mappát, egy felhasználói jogosultságot egy pillanat alatt, akár időkorláttal és küldjön neki egy linket e-mailben, hogy töltse le ő a NAS-ról. Hamarabb eljut hozzá, minthogy lemásolná egy merevlemezre és kocsiba szállna, hogy elvigye. 

A hálózatra történő csatlakozás és kezelés egyszerűsége az ami a Synology NAS használhatóságát kiemeli. Egy webböngészőn keresztül a világon bárhonnan hozzáférünk azokhoz az adatokhoz, amelyeket nem tudunk magunkkal vinni.

Védjük amink van! 

Nem érzi biztonságban adatait egy pendrive-on, vagy külső merevlemezen esetleg a számítógépén? Igaza is van! Tárolja és védje azokat a speciálisan erre a célra gyártott eszközön, melynek fő funkciója az adatok biztonságos tárolása és védelme. 

Mi emberek akkor vagyunk nyugodtak, ha tudjuk, hogy hátulról nem fenyeget semmi veszély. Érezze Ön is a nyugalmat, hogy féltve őrzött adatai a „háttér(b)en” biztonságban vannak!