Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

Hírlevél igénylés

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Ajánlatunk

Multimédia központ otthon, hálózati adattároló az irodában?

 

Ahogyan az egyre bővülő adatmennyiségnek próbálunk megfelelni, úgy lépjük át az amúgy sem tág korlátait ezeknek a szervereknek kinevezett asztali számítógépeknek. Hiába növeljük folyamatosan a merevlemezek számát,

 

 

a számítógépbe épített háttértárolók egyre kevésbé képesek ellátni azt a minőségű biztonsági és kiszolgáló feladatot, melyet szeretnénk elvárni tőlük.

 

Az adatmennyiség növekedése (a filmek, zenék és fotók száma és mérete mindig gyorsabban nő, mint a rendelkezésre álló tárhely mennyisége), az egyre inkább specifikusabb feladatok ellátásának igénye magában hordozza azt, hogy manapság mind otthon, mind a munkahelyen egy számítógépnek nemcsak a munkaállomás szerepét kell betöltenie. Mind inkább  média- és fájlszerver feladatokat is elvárunk már a számítógépünktől.

 

Az olcsó és egyre gyorsabb sebességre képes hálózati megoldások hívták életre azt az igényt, hogy a fontos adatokat bárhol – nemcsak a lakásban, hanem a világon bárhonnan -  elérhessük. A különféle multimédiás fájlokat pedig most már nemcsak a számítógépen tárolva, hanem a LAN-on vagy WiFi-n keresztül csatlakozva a tévén, hálózati médialejátszón vagy mobiltelefonon és táblagépen is el kívánjuk érni.

11026_image005.jpg

Keresve sem találhatnánk ehhez a feladathoz jobb eszközt, mint egy NAS szervert, melynek felhasználási lehetőségeit jól példázza az alábbi felsorolás: 

 • Fájlmegosztás: Hálózaton keresztül úgy érhetőek el a rajta tárolt adatok, mintha a számítógép belső merevlemeze lenne.
 • Jogosultságkezelés: Mappaszinten beállítható, hogy melyik felhasználó mit érhet el. Így biztosítható, hogy a különböző munkaterületen dolgozók nem látják egymás adatait.
 • Bárhonnan elérhető: Internetes böngészővel elérhető a világon bárhonnan, ahol van internet kapcsolat. Távmunkában dolgozók egyszerűen küldhetik el az adatállományokat munkaadójuknak.
 • Kis energiafogyasztás: Egy szervergép, sőt egy normál asztali PC fogyasztásának a töredékével működik. Beállítható időzített ki és bekapcsolás.
 • Nagy mennyiségű adat tárolása: Filmek, zenék, egyéb médiafájlok, nagyfelbontású fényképek tárolása. A cserélhető merevlemezekkel szabadon módostíható a tárolókapacitás.
 • Ingyenes magyar nyelvű szoftver: Felhasználóbarát grafikai felülettel rendelkezik. Internet böngészőben futó alkalmazás.
 • Adatvédelem: Raid tömbök kezelése.
 • Médiaszerver: Filmek, zenék, prezentációk elérése és TV-re, kivetítőre küldése hálózaton keresztül.
 • Mail szerver: Levelezését közvetlenül tárolhatja és bárhonnan elérheti.
 • iTunes szerver: Zenéit iPhone - on hallgathatja akárhol, mintha a telefonján tárolná őket.
 • FTP szerver.
 • Letöltő állomás: Torrent klienssel folyamatos 24 órás le és feltöltés.
 • Weboldal tárolási, futtatási lehetőség.
 • Nyomtató szerver.
 • Egyszerűen bővíthető a tárolókapacitása.
 • NAS-NAS Back-up: Interneten keresztüli adatszinkronizáció más NAS-okkal.

11026_image006.jpg

A Synology NAS minden platformhoz csatlakoztatható (OSX, Linux és Windows). Az operációs rendszer alatt egyszerű hálózati meghajtóként felcsatolható, mintha belső merevlemez lenne. 

Külső USB portjára nyomtató, vagy más hardware csatlakoztatható, amely azután bármely, a hálózatról csatlakozó gép számára elérhető, mindez úgy, hogy más asztali vagy szerver gép folyamatosan üzemelne.