Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Ma már nemcsak a kiváltságosoké a házimozi!

 

Mit kereshet egy NAS az otthonunkban? Erre elég egyértelmű a válasz, hiszen a médiatartalmaink (filmjeink, zenéink) biztonságos tárolásához és eléréséhez alkalmasabb eszközt nem is lehetne találni. A NAS-on, óriási tárhelyen tudjuk megőrizni filmjeinket, amelyeket a hálózaton keresztül a legteljesebb élményt nyújtva érhetjük el, és játszhatjuk le egy hálózati médialejátszón keresztül.

A fullHD felbontású filmek elterjedése és a TV készülékek ára mind-mind elősegítik a minőségi videózást és a házimozi élmény elérését otthon. 

 

Egy TV készüléken ma már nemcsak a tv műsort tudjuk nézni. Fényképeink, meglévő videóink, internetről letöltött tartalmak jeleníthetőek meg rajta. A kényelmes filmnézéshez segít bennünket, ha a tartalmakat egy NAS hálózati adattárolón keresztül osztjuk meg, érjük el és játsszuk le TV-készülékünkön, mialatt a család többi tagja éppen zenét hallgat, fényképeket böngész, vagy a neki tetsző filmet nézi egy másik szobában ugyanarról a NAS-ról. 

Mindez tovább fokozható egy NAS segítségével, hiszen utazás közben a tartalom elérhető táblagép, notebook, netbook, Androidos telefon, vagy iPhone-on keresztül. Így könnyedén nyúlhatunk túl a telefonunk, vagy táblagépünk tárolókapacitásán úgy, hogy azon bosszankodnánk miért nem fért rá a memóriakártyára ez, vagy az a film, zene, stb.

11026_image004.jpg