Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Ön sűrűn jár templomba, hogy az adataiért imádkozzon?
 
Az informatika egyik nagy mellékterméke a hatalmas adatmennyiség, amit napról napra előállítunk. Adatokat hozunk létre, amikor szövegszerkesztőt használunk, amikor email-t küldünk, vagy csak böngészünk az interneten. A nyár már a nyakunkon van és ilyenkor előkerülnek a fényképezőgépek, videó kamerák.
 
 
Egy nyaralás alkalmával a család által elkészített videók és fényképfelvételek mérete akár több száz gigabájtra is rúghat, aminek tárolása már közvetlenül a pihenés alatt megoldhatatlan problémává alakulhat, ha nincsen nálunk megfelelő méretű hordozható merevlemez, vagy memóriakártya.

 

A problémát pedig csak fokozhatja, hogy ezen adataink védelme sérülés, vagy lopás ellen nem biztosított. Persze megoldást jelenthet, hogy a magunkkal vitt laptopra mentjük a fényképeinket, azonban ilyenkor még a laptop mérete is hátráltathat, nem is beszélve arról, hogy még arra is vigyázni kell.

11026_image001.jpg

Ha mégis a laptopra mentés mellett döntünk, és úgy érezzük, hogy ezzel megteremtettük a feltételeit annak, hogy még hosszú időn keresztül élvezzük a későbbikben a fényképeken keresztül újra és újra a nyaralásunk felejthetetlen pillanatait, akkor akár egy rendszerhiba alkalmával is szembesülhetünk azzal az összeomlási értesítéssel, mely során minden családi fotó, nyaralási emlék videó válik semmivé egy pillanat alatt, vagy csak hatalmas költségek árán állíthatóak vissza.