Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Költözzünk a hálózatra!

 

A digitális emlékeknek az elvesztése is fájó, azonban vannak olyan adatok is, amelyek sérülését súlyos százezrekben, sőt milliókban lehet mérni. Azoknál a cégeknél, kisvállalkozásoknál, ahol több felhasználó, munkatárs dolgozik nagy mennyiségű adatállománnyal (pl: könyvelőirodák, biztosítótársaságok, ügyvédi irodák, de akár autószervizek és még sorolhatnánk), több értékes adatot állítanak elő.

 

Ennek ellenére gyakran csak amolyan tessék-lássék módon kezelik azokat az eszközöket és megelőző eljárásokat, melyek az adatok megóvását, biztonságos tárolását és elérését hivatottak megoldani. Számos olyan munkahely létezik, ahol a biztonságos tárolást és szállítást USB pendrive-on, jobb esetben hordozható külső merevlemezzel végzik.


 11026_image002.jpg

Mit tudunk hát tenni, hogy azokat az adatainkat, melyekre mindig és mindenhol szükségünk van, el tudjuk érni? 

A legkézenfekvőbb megoldás a számítógépes hálózat használata lehet. A számítástechnikai eszközök fejlettsége és ára megengedi, hogy biztonságos és gyors helyi jellegű (irodán, épületegységen belüli), vagy interneten keresztül elérhető hálózatot építsünk ki. A hálózat használata nagyban megkönnyíti és gyorsítja az adatok áramlását, hiszen nincsen szükség „fizikai” eszközre azok szállításához. Egy eszközre azonban mégis szükség van, ez pedig a kiszolgáló, vagy más néven  a szerver. A szerver egy olyan (általában nagy teljesítményű) számítógép és szoftver együttese, ami más számítógépek számára biztosítja a rajta tárolt vagy előállított adatok felhasználását. Emellett szolgáltatások, vagy kiszolgáló hardver erőforrások (például nyomtató, háttértárolók) kihasználását, elérését is lehetővé teszi.